fbpx

Business Solution Intensive

omdat jij je webshop wél serieus neemt

Heb jij er een hekel aan wanneer mensen nog steeds vragen hoe het met je webshopJE gaat?

Zien mensen je webshop als een hobby? Vind jij het hebben van een webshop af en toe ook zo waardeloos? Sta je er alleen voor en is het gras bij de buren ALTIJD groener? Doe jij iets wat ‘iedereen’ doet?

Jij bent niet iedereen. Jij bent anders dan de rest. Jij neemt je webshop wél serieus. Jij hebt geen webshopje, nee jij hebt een BEDRIJF. Jij runt een bedrijf. Jij bent de founder van JOUW unieke merk. Jij bent uniek, niet alleen met dat wat jij te bieden hebt, maar ook als persoon.

IK ZIE JOU. Ik zie je strugglen met dat wat er allemaal al is. Ik zie hoe hard je werkt. Ik zie je als persoon, in al je glorie. Ik zie je in al je kracht. Ik zie waar je heen kunt gaan. Ik begrijp de groei die je wil doormaken als shop en zie welke groei jij kunt doormaken als persoon. Ik zie jou doordat ik het zelf ook heb meegemaakt. Ik heb het zelf ook allemaal geprobeerd, ben op mijn bek gegaan, weer opgestaan en doorgegaan.

Ik ben er om je te helpen deze struggle niet langer als struggle te ervaren, maar als een uitdaging waar je blij van wordt. Ik help je bij het duidelijk krijgen & neerzetten van je basis, je fundering, je kern. Ik kijk naar jou als persoon en naar waar je bedrijf op dat moment.

Zaken als Kern, klant- en marktonderzoek, Social Media en ACTIE zijn onderdelen die tijdens onze Livedagen steeds weer terug komen. 

Durf jij jezelf toestemming te geven er nu écht voor te gaan? Dan is het Business Solution Intensive iets voor jou. 

Hi! Ik ben Christa

Ik ben dé Webshoppartner voor ambitieuze webshops die zich niet langer willen verstoppen, maar zich willen focussen op hun groei en de vrijheid (weer) voelen waar ze voor gekozen hebben. 

Hi!

Wat krijg je dan?

 

Gratis Social Call om te bepalen of dit traject inderdaad iets voor jou is

3 live middagen inclusief lunch op een locatie waar we fijn kunnen werken

4 online KICK ASS meetings

Aan het eind van de rit een volledig uitgewerkte rapportage waarin je kunt terugkijken naar waar je begon, wat we gedaan hebben en het (strategisch) advies om verder mee aan de slag te gaan

Je kunt altijd bij mij terecht met vragen of zaken waar je tegen aan loopt binnen je bedrijf.

 

 

Meer informatie?

Wil je iets meer lezen, iets meer inhoud?
Dan kun je hier de uitgebreide brochure downloaden om te lezen.

Zij deden het al

Toen ik pas voor mezelf begon als ondernemer nam ik alles aan wat er op mijn pad kwam. Ik pakte alles aan, opende een webshop en merkte steeds meer dat ik vast liep in wat ik nou eigenlijk écht wilde. Tijd nam/had ik niet om er over na te denken, want ja…werk is werk! Op Instagram kwam ik hierover in gesprek met iemand die ik al een tijdje volg (Kimberly van Beebs & Moms) en het eerste wat zij zei: BEL CHRISTA! Ik ging Christa volgen op Instagram en maakte een afspraak voor een Social Call. De call was hysterisch, gezellig én serieus: Christa liet mij zelf inzien waar ik in vast liep. Christa vroeg: “Als jij ooit 50 bestellingen per dag kan pakken, wordt je daar gelukkiger van?” Mijn antwoord? Nee! Het besef kwam: daar moet ik wat aan gaan doen!

 

We spraken live af en Christa deed me een voorstel hoe zij mij kon helpen. Het was even slikken, want het zou een intensieve periode worden. Maar zo door blijven gaan was voor mij ook geen optie. Tijd voor actie! De webshop sluiten, hoe pijnlijk ook, en beperken in aanbod en doelgroep.

 

In 3 maanden tijd heeft Christa mij flink aan het werk gezet en laten nadenken wat ik nou wil met mijn bedrijf. Zij stelde de juiste vragen, zei niet wat ik moést doen, maar vroeg hóe ik het wilde doen. Ik vergeleek het met een trainer die met je mee loopt op het voetbalveld, in plaats vanaf de zijlijn te schreeuwen wat je moet doen. Geen vaste regeltjes volgens het “coaching werkboek”, maar maatwerk passend bij mij en mijn bedrijf.

 

Met de handvatten die Christa mij gaf bepaalde ik tijdens de live sessies wie mijn ideale klanten zijn, wat ik wil aanbieden en hoe ik mezelf wil laten zien. Ik vond het lastig dingen los te moeten laten die zo veilig en vertrouwd voelden. Maar ik merkte gaandeweg dat loslaten ook weer deuren opent met nieuwe kansen. Dingen waar ik me wél goed bij voel!

 

Heel eerlijk? Van tevoren wist ik niet goed wat ik moest verwachten van deze 3 maanden. Wat zou die grote investering me nou eigenlijk opleveren? Ik ben zo oprecht blij dat ik het tóch gedaan heb. Ik heb geleerd dat investeren in de juiste dingen je ook echt wat gaan opleveren!

Mijn webshop is al een paar jaar online en ondanks dat ik niks te klagen heb over het aantal bestellingen heb ik altijd geleerd dat wanneer je wilt groeien, je moet investeren. Maar hoe en waarin?
Op dat moment kwam ik Christa tegen op Instagram en besloot ik heel impulsief een afspraak met haar te maken. Het klikte en er ontstond een samenwerking. Christa interesseerde zich merkbaar in mijn bedrijf en dacht mee op welke manier ik zou kunnen groeien.
Ik deed mee aan het ‘Business solution intensive’ en ondanks ik eigenlijk geen idee had wat ik exact kon verwachten kreeg ik inzicht in mijn bedrijf.
Dat inzicht lag binnen handbereik maar Christa hielp mij met de juiste vragen/opdrachten én antwoorden om dat te verkrijgen. We kwamen erachter op welke manieren ik de webshop zou kunnen laten groeien en daar was ik super blij mee!
Na die drie maanden ben ik gelukkig nog niet van haar af. Ze kijkt niet alleen vanaf de zijlijn mee, maar doet ook écht mee. Ze helpt me met het inzicht in alle cijfertjes en het gedeelte van de socialmedia/google en dat werpt zijn vruchten af. Ik ben super blij dat ik de stap heb genomen om met haar in contact te komen. 
Christa is een prettig persoon om mee te werken; ze is direct, eerlijk en enthousiast. Je kunt met haar lachen, haar mening vragen en zonder aarzel haar vertrouwen geven in de cijfers en resultaten. 
Open chat
1
Hi! Kan ik je helpen?
Powered by