fbpx

Business Solution Intensive

Voor jou, omdat jij wél serieus met je bedrijf aan de slag wil!

Ik ben ontzettend blij om mee gedaan te hebben aan Market Your Shop. Ondanks dat ik alweer even bezig ben met mijn bedrijf waren er op verschillende gebieden punten die voor mij onbekend waren en waar ik enorme winst kon behalen. Daarnaast is het samenwerken met Christa erg goed voor mijn creatieve proces. Zij daagt mij uit om outside the box te denken waardoor de inspiratie vanzelf naar boven borrelt. Dankjewel Christa voor wederom een fijne en waardevolle samenwerking.

Marloes

Lucky Leaf

Heb jij er een hekel aan wanneer mensen nog steeds vragen hoe het met je bedrijfJE gaat? Zien mensen je bedrijf als een hobby? Vragen mensen nog steeds hoe het met je webshopJE gaat?

Vind jij het hebben van een bedrijf af en toe ook zo waardeloos? Sta je er alleen voor en is het gras bij de buren ALTIJD groener? Doe jij iets wat ‘iedereen’ doet?

Jij bent niet iedereen. Jij bent anders dan de rest. Jij neemt je webshop wél serieus. Jij hebt geen webshopje, nee jij hebt een BEDRIJF. Jij runt een bedrijf. Jij bent de founder van JOUW unieke merk. Jij bent uniek, niet alleen met dat wat jij te bieden hebt, maar ook als persoon.

IK ZIE JOU. Ik zie je strugglen met dat wat er allemaal al is. Ik zie hoe hard je werkt. Ik zie je als persoon, in al je glorie. Ik zie je in al je kracht. Ik zie waar je heen kunt gaan. Ik begrijp de groei die je wil doormaken als shop en zie welke groei jij kunt doormaken als persoon. Ik zie jou doordat ik het zelf ook heb meegemaakt. Ik heb het zelf ook allemaal geprobeerd, ben op mijn bek gegaan, weer opgestaan en doorgegaan.

Ik ben er om je te helpen deze struggle niet langer als struggle te ervaren, maar als een uitdaging waar je blij van wordt. Ik help je bij het duidelijk krijgen & neerzetten van je basis, je fundering, je kern. Ik kijk naar jou als persoon en naar waar je bedrijf op dat moment.

Zaken als Kern, klant- en marktonderzoek, Social Media en ACTIE zijn onderdelen die tijdens onze Livedagen steeds weer terug komen. 

Durf jij jezelf toestemming te geven er nu écht voor te gaan? Dan is het Business Solution Intensive iets voor jou. 

 

Wat krijg je dan?

  • Gratis Social Call om te bepalen of dit traject inderdaad iets voor jou is
  • 3 live middagen inclusief lunch op een locatie waar we fijn kunnen werken
  • 4 online KICK ASS meetings
  • Aan het eind van de rit een volledig uitgewerkte guideline waarin je kunt terugkijken naar waar je begon, wat we gedaan hebben en het (strategisch) advies om verder mee aan de slag te gaan
  • Je kunt altijd bij mij terecht met vragen of zaken waar je tegen aan loopt binnen je bedrijf.