Typisch Christa

Doorzetter
Ambitieus
Persoonlijk
Moeder
Was kapster in een vorig leven
Niks moet
Alles kan
Leergierig
Musicals
Disney
Zingen
Dansen
Horrorfilms
Thuisfront

5 dingen die je écht over mij moet weten

 1. Ik ben gek op sushi, latte caramel & chocola
 2. Ik zat nooit op een sport, maar vertelde wel altijd dat ik op dansles zat. De woonkamer was mijn danslokaal
 3. Ik vind het heerlijk om uren op bed te liggen, met mijn laptop of gewoon lekker Netflix kijken. 
 4. Instagram is echt mijn Guilty pleasure
 5. Vroeger was ik een zeikerd als het op het huishouden aan kwam. Tegenwoordig ben ik allang blij dat er überhaupt nog wat van terecht komt! 

MIJN VERHAAL

Nooit op de juiste plek. Nooit gezien worden. Altijd zoeken naar ‘iets’, maar niet kunnen benoemen wat dat ‘iets’ dan is.

Tot het moment komt waarop je weet dat je zo niet langer door kunt gaan. Voor jezelf, maar ook voor je omgeving.
Dát moment kwam in maart 2017. Ik werd depressief en wist, dit ga ik niet langer zo volhouden. Ik ging werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling en van daaruit kwam steeds meer mijn droom naar voren. Ik wilde mijn eigen baas zijn. Geen verantwoording, maar vrijheid.

Ik waagde de sprong. Ik liep naar de rand en ik ging. Ik zette al mijn onzekerheden opzij, gewoon om te zien wat het me zou brengen.  Het allereerste wat ik deed was investeren in mijzelf. Mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit bracht mij mijn bedrijf. Ik startte By Christa en ging door in de modus. Waar een wil is, is een weg. En zo begon ik aan het avontuur van mijn leven. Ik liet mijzelf zien. In al mijn onzekerheden. Deelde alle successen, maar ook alle mindere punten. Tot het moment kwam waarop ik dacht dat ik nét zoals ieder ander mijn ‘ding’ moest doen. Wat ik wilde, dat kon niet, maar kan niet bestaat niet. Ik ging de mist in. Ging keihard op mijn bek, maar stond weer op. Weer een les geleerd, want ik had het tenminste geprobeerd.

Ik vond mijzelf weer. In mijn eigen glorie. Alles wat ik doe, doe ik voor mij, omdat ik het WIL. Omdat ik het KAN. Ik mag zeggen wat ik denk. Ik mag ‘to the point’ zijn. Ik ga niet voor een misschien, ik ga voor JA of NEE. Ik ga ervoor om gezien te worden. Daarom zie ik jou. In al je kracht en in al je struggles. IK ZIE JOU. 

Op mijn verlanglijstje

 1. Met mijn gezin naar Disneyland Orlando, Amerika
 2. Vakantiehuis in Italië
 3. Reis naar Finland
 4. Splinternieuwe auto
 5. Gloednieuw huis

Samenwerkingen

Raisa&Elsa | The Confetti Collective

Christa’s punctualiteit zorgde ervoor dat we gelijk het gevoel hadden dat het werk bij haar in goede hadden was.

Marloes | Goals on Heels

De reden dat ik met Christa ben gaan werken is dan ook het vertrouwen wat ik meteen voelde en de manier waarop zij met anderen omgaat. Ze denkt mee, heeft ontzettend goede ideeën en is een dierbare vriendin geworden.

Stefanie | Natuurcamping de Kemphaan

Christa geeft je als jonge, energieke, enthousiaste onderneemster binnen no-time vertrouwen, zodat je inderdaad zaken uit handen durft te geven. Zichtbare resultaten worden met haar ambitieuze mind-set geboekt, eveneens binnen no-time!

Dunja&Mendy | Little Things Arnhem

Christa was degene met de helikopterview, een doorzetter en een duizendpoot! Rustig en een ster in luisteren en je eigen hoofd op een rijtje krijgen.

Marloes | Lucky Leaf

Christa’s doortastendheid en hoe ze met je mee denkt zorgt ervoor dat ik dat stapje extra kan zetten. Zij denkt absoluut in oplossingen en door haar manier van vragen stellen komen er antwoorden naar boven die je anders had gemist.

Irene | Studio Ins & Outs

Christa is pro-actief, denkt mee en houdt me een spiegel voor. Vaak weet je het altijd goed voor een ander maar je eigen bedrijf is een blinde vlek.

Christine | Chewies&more

Eerlijkheid en een super oprecht persoon

Leonie | Little Elephant

Het is fijn samenwerken met Christa. Vanaf het eerste moment voelde ik dat het klikte, als geen ander wist ze wat ik bedoelde. Christa neemt zelf initiatief en denkt goed mee

Carola | Hip&Mama Box

Christa’s naam was al een paar keer gevallen bij collega webshops en zij waren al enthousiast en tussen ons klikte het ook direct.

Mijn Visie

Iedere onderneemster doet het allemaal op haar eigen manier. Ze werkt zoals het bij haar past, waardoor haar klanten zich herkennen in haar en wat ze verkoopt en hoe ze dit doet.

Mijn Missie

Ik laat vrouwen inzien dat zij hun bedrijf mogen laten zien, door het te doen op hun eigen manier. Door niet met de meute mee te gaan, maar te doen zoals het bij hen past.

Door zichzelf te ontdekken en te zien wat ze hebben, groeien zij, creeëren zij rust en houvast en durven ze toe te geven dat ze moeten loslaten en/of uitbesteden.

Ik laat ze op een andere manier naar hun bedrijf kijken. Positiever i.p.v dat het een last is.

Mijn Waarden

 1. Eigenheid; het eigen “zijn”, jezelf zijn en dat durven laten zien
 2. Eerlijkheid; toe te laten in een stukje van mijn leven, kwetsbaarheden te laten zien en liefdevol confronteren
 3. Vertrouwen, eerlijkheid, benaderbaar zijn en van iemand aankunnen, afspraken nakomen
 4. Resultaat; dat het oplevert waar jij naartoe wil
 5. Persoonlijk; oprechte interesse, #echtinsta, online hetzelfde zijn als offline, overal dezelfde persoon zijn. Ik wil de Christa zijn die het op haar eigen manier doet, die het laat zien en niemand hoeft te overtuigen.

Lees de blogs

Ga naar het aanbod

Alles over workations