fbpx

Get In Touch!

Stel een vraag of plan een datum

 

Ben jij er klaar voor? Ga aan de slag

AVG

10 + 5 =

Volg je mij hier al?

By Christa

Bijsterveld 10
4614 GJ Bergen op Zoom

info@christaregterschot.nl
06 40 18 65 14

KvK: 71343490

Veelgestelde vragen

Ben jij een coach?

Nee. Velen noemen mij een coach omdat ik misschien wel bepaalde dingen doe die coachen ook doen, maar ik ben géén coach. 

Ik ben een partner, die naast je staat, je helpt, ondersteunt en je er doorheen sleept (trekt) wanneer je het even niet meer ziet zitten. Waar je tegenaan kunt spuien wanneer het allemaal even boven je hoofd gaat. 

Kan ik ook eenmalig iets doen of zit ik direct 'aan je vast'?

Uiteraard kun je ook eenmalig iets doen. Bijvoorbeeld 1 dag samen zitten of een online sparsessie. Jij bent de regisseur en ik draai mee in jouw script. 

Kun je mij ook blijvend ondersteunen in bepaalde dingen?

Ja dat kan, maar dit doe ik alleen nog wanneer ik jou en jouw bedrijf goed genoeg ken om te ondersteunen. In de afgelopen periode heb ik gemerkt dat een samenwerking alleen goed werkt, wanneer er een klik is en wanneer ik precies weet wat werkt voor jou en jouw bedrijf.
Daarom doe ik zeker nog ondersteunende dingen, maar dan wel in combinatie met iets waarbij ik jou en jouw bedrijf beter leer kennen.

Na het Business Solution Intensive kun je sowieso gebruik maken van mijn expertise op het gebied van Social Media Marketing.

Heb je zelf een webshop gehad?

Nee, maar ik heb wel vanaf het begin van mijn onderneming met webshops samengewerkt. 

Daarom weet ik nu goed waar een webshop tegen aanloopt, hoe hard werken het kan zijn (is) en wat er voor nodig is om als webshop goed zichtbaar te zijn in de wondere wereld van de webshops. 

Open chat
1
Hi! Kan ik je helpen?
Powered by