fbpx

Livedag 1 op 1

Waarom blijf je maar aanmodderen als je het ook samen kunt doen?

Samen aanmodderen? Dat klinkt niet erg overtuigend. Dat is het natuurlijk ook niet. Ik bedoel natuurlijk dat jij niet alleen moet aanmodderen als je samen met iemand kunt zitten die jou net even de andere kant van het verhaal laat zien. Die je laat zien hoe bepaalde zaken kunt aanpakken. Hoe je meer uit je bedrijf haalt. Meer uit je marketing haalt.

Je omgeving snapt meestal niet waar jij mee bezig bent. Snapt niet waarom jij weer nieuwe ideeën hebt om uit te werken en waarom jij weer je hele plan aanpast. Juist dán is een dag als deze fijn, zodat je weet waar je aan toe bent en dat je weet met welke ideeën je als eerste aan de slag gaat.  

Want het is super fijn wanneer er iemand met je meedenkt die volledig in helicopterview kan gaan, die jou terugbrengt naar de focus die je mist of die je juist wil vinden. Die structuur weet aan te brengen in de chaos en die jou kan voorzien van een actieplan waar jij vervolgens weer mee aan de slag kunt gaan. 

In 1 dag kun jij al heel ver komen en ben jij al op weg naar meer rust in je hoofd, motivatie om aan de slag te gaan en de focus waar jij je zinnen op gaat zetten in de komende periode. 

 

Open chat
1
Hi! Kan ik je ergens mee helpen of heb je vragen?
Powered by