fbpx

Samenwerken

Verschillende mogelijkheden voor jou

Jouw bedrijf, jouw vrijheid

Bedenken waar je staat en waar je heen wil

Voordat je uberhaupt stappen onderneemt, wees je dan bewust van waar je staat en waar je naartoe wil. Roepen dat je meer met je webshop wil is mooi maar er is meer dan ‘gewoon’ even investeren.
Denk eerst goed na wát je nou precies wil.

Vragen staat vrij

Als je er niet helemaal uit komt, geeft dat helemaal niets. Je hebt zoveel aan en in je hoofd dat je misschien helemaal niet weet waar je wil of moet beginnen. Het staat je vrij om mij wat dingen te vragen om je op weg te helpen of je kunt natuurlijk gebruik maken van een Social Call!

moed betekent…

.. angst voelen en het tóch doen.
If you don’t pay, you don’t pay attention. Twee uitspraken die heel dicht bij mij liggen en bij mij passen. Als je ergens voor wil gaan, dan verwacht ik van je dat je er ook VOL voor gaat. Ik hou niet van het halfgebakken werk en ben meer van het niet lullen maar poetsen principe.

Wanneer jij dat ook bent, dan durf je te investeren in jezelf en je bedrijf, dan dúrf je die stap te nemen om te groeien. Ook al gooi je het roer om, groeien doe je altijd!

De mogelijkheden

Social Call
Heb jij het gevoel dat je meer kunt laten zien dan wat je nu doet? Merk jij dat je jezelf beperkt in alles wat je wil delen op Social Media? Wil jij vrijblijvend met iemand in gesprek over de punten waar jij tegen aan loopt?

 

Boek dan een GRATIS SOCIAL CALL

Business Solution Intensive
Heb jij er een hekel aan wanneer mensen nog steeds vragen hoe het met je webshopJE gaat? Zien mensen je webshop als een hobby en niet als je bedrijf?

Ga de uitdaging aan en ga 3 maanden lang intensief met je webshop aan de slag tijdens het

Business Solution Intensive

Online Sparsessie
Ben jij even ‘de weg kwijt’? Weet je even niet meer waar je moet beginnen? Ben je het overzicht kwijt? Merk je dat je constant in hetzelfde cirkeltje aan het ronddraaien bent? Of zijn er zaken waar je voor nu even niet uitkomt, maar waar je wel graag vanaf wil?

Boek dan een Online Sparsessie!

Coming Soon
Het moment waarop je beseft: ik wil meer dan alleen maar de feiten op papier. Ik wil meer dan alleen maar ‘leren van..’ Ik wil ook de rest.

De rest komt.. medio aug/sept 2019!

 

Wat zij er van vonden

Kim
Ik ben ontzettend blij om mee gedaan te hebben aan Market Your Shop. Ondanks dat ik alweer even bezig ben met mijn bedrijf waren er op verschillende gebieden punten die voor mij onbekend waren en waar ik enorme winst kon behalen. Daarnaast is het samenwerken met Christa erg goed voor mijn creatieve proces. Zij daagt mij uit om outside the box te denken waardoor de inspiratie vanzelf naar boven borrelt. Dankjewel Christa voor wederom een fijne en waardevolle samenwerking.
Lieke
Toen ik pas voor mezelf begon als ondernemer nam ik alles aan wat er op mijn pad kwam. Ik pakte alles aan, opende een webshop en merkte steeds meer dat ik vast liep in wat ik nou eigenlijk écht wilde. Tijd nam/had ik niet om er over na te denken, want ja…werk is werk! Op Instagram kwam ik hierover in gesprek met iemand die ik al een tijdje volg (Kimberly van Beebs & Moms) en het eerste wat zij zei: BEL CHRISTA! Ik ging Christa volgen op Instagram en maakte een afspraak voor een Social Call. De call was hysterisch, gezellig én serieus: Christa liet mij zelf inzien waar ik in vast liep. Christa vroeg: “Als jij ooit 50 bestellingen per dag kan pakken, wordt je daar gelukkiger van?” Mijn antwoord? Nee! Het besef kwam: daar moet ik wat aan gaan doen!

We spraken live af en Christa deed me een voorstel hoe zij mij kon helpen. Het was even slikken, want het zou een intensieve periode worden. Maar zo door blijven gaan was voor mij ook geen optie. Tijd voor actie! De webshop sluiten, hoe pijnlijk ook, en beperken in aanbod en doelgroep.

In 3 maanden tijd heeft Christa mij flink aan het werk gezet en laten nadenken wat ik nou wil met mijn bedrijf. Zij stelde de juiste vragen, zei niet wat ik moést doen, maar vroeg hóe ik het wilde doen. Ik vergeleek het met een trainer die met je mee loopt op het voetbalveld, in plaats vanaf de zijlijn te schreeuwen wat je moet doen. Geen vaste regeltjes volgens het “coaching werkboek”, maar maatwerk passend bij mij en mijn bedrijf.

Met de handvatten die Christa mij gaf bepaalde ik tijdens de live sessies wie mijn ideale klanten zijn, wat ik wil aanbieden en hoe ik mezelf wil laten zien. Ik vond het lastig dingen los te moeten laten die zo veilig en vertrouwd voelden. Maar ik merkte gaandeweg dat loslaten ook weer deuren opent met nieuwe kansen. Dingen waar ik me wél goed bij voel!

Heel eerlijk? Van tevoren wist ik niet goed wat ik moest verwachten van deze 3 maanden. Wat zou die grote investering me nou eigenlijk opleveren? Ik ben zo oprecht blij dat ik het tóch gedaan heb. Ik heb geleerd dat investeren in de juiste dingen je ook echt wat gaan opleveren!

Marloes
Ik ben ontzettend blij om mee gedaan te hebben aan Market Your Shop. Ondanks dat ik alweer even bezig ben met mijn bedrijf waren er op verschillende gebieden punten die voor mij onbekend waren en waar ik enorme winst kon behalen. Daarnaast is het samenwerken met Christa erg goed voor mijn creatieve proces. Zij daagt mij uit om outside the box te denken waardoor de inspiratie vanzelf naar boven borrelt. Dankjewel Christa voor wederom een fijne en waardevolle samenwerking.