Ben jij dit?

 

Je bent gestart als Virtueel Assistent of Virtueel Professional, voor het gemak noemen wij het VA, maar je merkt dat:

 • Je moeite hebt met online zichtbaar worden
 • Je nog niet voldoende klanten hebt
 • Je ontzettend veel uren moet maken om voldoende omzet te draaien
 • Je nu een soort manusje -van-alles bent
 • Of dat je wel een expertise hebt gekozen, maar de verdieping zoekt

Dan wordt het tijd voor de VA Bootcamp!

WAT?

De VA Bootcamp is een lang weekend waarin jij actief aan de slag gaat met jouw bedrijf, maar ook zeker met je persoonlijke ontwikkeling. Het wordt keihard knallen én genieten tegelijkertijd!   Tijdens de VA Bootcamp:

 • Ga jij ontdekken wie je bent, waar je voor staat, wat jij het allerliefste doet en kies je uiteindelijk een expertise of zoek je verdieping in de expertise die je hebt gekozen.
 • Leer je hoe jij ervoor zorgt dat je (online) gezien wordt door potentiële klanten.
 • Ga je direct aan de slag met je online zichtbaarheid, met ons als back-up voor als je vragen.
 • Wordt jouw marketingboodschap concreet.
 • Krijg je meer informatie over jezelf op waarde schatten en het kiezen van een verdienmodel.
 • Ga je, hoe spannend ook, jezelf pitchen en krijg je feedback.
 • Is er voldoende ruimte om met elkaar te sparren.
 • Geniet je van een volledig verzorgd weekend op een luxe locatie.

WAAROM?

 

Waarom niet?

Wanneer jij jezelf wilt onderscheiden als VA, wilt opvallen bij potentiële klanten en ze ook wilt binnenhalen voor de juiste prijs, dan is de VA Bootcamp the place to be!

Na dit weekend heb jij al stappen gezet in de goede richting en ga je naar huis met concrete acties, doelen en feedback die jij kan gebruiken om jezelf en je bedrijf nog verder te ontwikkelen en echt te gaan rocken als VA!

OVER ONS

CHRISTA

Na het afronden van een persoonlijke ontwikkelingtraject besloot ik in februari 2018 te starten als VA. In april schreef ik mij in bij de KvK en begon met de ‘VA Business Academy’ bij Daniëlle Leuvering en richtte mij op Social Media. Vrijwel direct startte ik met 3 betalende klanten en ik kon al vrij snel zeggen dat ik vol zat. Inmiddels ben ik gestopt met alle uitvoerende taken en noem ik mij geen VA meer. Sinds begin dit jaar ben ik Business Partner voor webshops en wil ik mijn klanten dusdanig laten groeien, zodat zij gaan uitbesteden. Daar wil ik een aantal goede, gespecialiseerde VA’s voor aanbevelen. VA Bootcamp is daarin een hulpmiddel. Ik ga je helpen in te zien hoe belangrijk het is zichtbaar te zijn, vertrouwen te creëren en te kiezen voor een specialisme, zodat ook jij de expertstatus kunt neerzetten!

MARLOU

Februari 2017 besloot ik te starten als VA, ik begon in april aan de opleiding ‘Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf’ van Petra Fehring. Ik besloot direct om mijzelf te specialiseren in online marketing en voordat ik de opleiding had afgerond, had ik mijn eerste klant. Binnen anderhalve maand zat ik vol en draaide ik een mooie omzet. Inmiddels noem ik mijzelf geen VA meer en ben ik mij in 2018 verder gaan specialiseren in social media marketing en e-mailmarketing. Ik sta voor authenticiteit, eigenheid en help jou graag om op je eigen manier de expert te worden in jouw vakgebied, voor de juiste klanten en met de juiste prijs!