fbpx

Workshop ‘Doe D’r Wat Voor’

Je hebt het helemaal voor elkaar. De website staat en je social kanalen zijn ingericht. Maar dan? Dan ga je achter de schermen aan de slag om te kijken naar hoe JIJ inzicht krijgt in de cijfers en wat het zo leuk maakt.

Wat wordt er besproken

Socials

We kijken naar welke kanalen je gebruikt, wordt je hier wel blij van en gebruik je, voor jou, wel het juiste kanaal.

Strategie

Strategie is voor velen nog een vies woord, maar wat als je het nou voor jezelf zo makkelijk mogelijk kan maken. Laten we het hebben over wat er bij JOU past.

Inzicht

Je Social Media kanaal staat, je strategie is neergezet, maar je weet niet of het werkt zonder inzicht te hebben in de cijfertjes en deze te snappen. Je hoeft ze nog niet eens leuk te vinden, maar als jij maar wel snapt wat al deze cijfertjes zeggen.

(denk aan statistieken van je social kanalen, maar ook Google Analytics)

Ik wil heel graag meedoen aan deze workshop

Je geeft toe, het hebben van een webshop is leuk, maar iets meer kennis van het een en ander zo nóg prettiger zijn. Al is het maar om het geheugen weer een beetje op te frissen en in actie modus te zetten.

Ik ben Christa.

 

Een sociale business bitch en openminded als het aan komt op nieuwe ideeën bedenken.

Als VA gestart, samenwerkend met webshops, waar ik al vrij snel het idee had dat ik meer te bieden had dan alleen de uitvoerende taken.

Het hebben van een webshop is KUT.
Iedereen jat je ideeën. Wil hetzelfde zijn als jij, laat zich inspireren door een ander. Weet te melden hoe fout een ander het doet.
Iedereen doet hetzelfde. Iedereen kan kaartjes maken, iedereen kan stationery verkopen. Iedereen kan zo’n webshopJE beginnen.
Leuk voor erbij. Leuk om te doen vanuit huis zodat jij er nog kunt zijn voor de kinderen.
Beetje bestellingen inpakken, computeren, socials bijhouden, wat is daar nou zo moeilijk aan?!

Jij bent niet iedereen. Jij bent anders dan de rest. Jij neemt je webshop wél serieus. Jij hebt geen webshopje, nee jij hebt een BEDRIJF. Jij runt een bedrijf. Jij bent de founder van JOUW unieke merk. Jij bent uniek, niet alleen met dat wat jij te bieden hebt, maar ook als persoon.

IK ZIE JOU. Ik zie je strugglen met dat wat er allemaal al is. Ik zie hoe hard je werkt. Ik zie je als persoon, in al je glorie. Ik zie je in al je kracht. Ik zie waar je heen kunt gaan. Ik begrijp de groei die je wil doormaken als shop en zie welke groei jij kunt doormaken als persoon. Ik zie jou doordat ik het zelf ook heb meegemaakt. Ik heb het zelf ook allemaal geprobeerd, ben op mijn bek gegaan, weer opgestaan en doorgegaan.

Ik ZIE je.

INSIDE INFO

Voor wie?

Voor webshops die meer inzicht willen krijgen in wát ze aan het doen zijn en hoe ze er zelf blij van worden.

}

Tijd?

Inloop: 9.30-10.00

Start: 10.00

Lunch: 12.30-13.15

Verder: 13.15 – 15.00

Uitloop: 15.00 – 15.30

Locatie?

2Seasons Beach

Hoek van Holland

Kosten?

€ 97,00 excl. BTW

BONUS

Bonus 1

1-0p-1 moment met mij tijdens deze dag.
30 min gaan wij samen zitten om je struggles van dat moment te bespreken en zo te bekijken hoe je deze aan kunt pakken.
Uiteraard deel ik ook tips die voor jou relevant zijn. 

Bonus 2

Mijn nieuwste, fysieke, product!
Veel kan ik er nog niet over zeggen, behalve dat je het kunt vasthouden, kunt gebruiken voor je webshop en alles overzichtelijk kunt houden 😉

Is dit alleen voor webshops?

De inhoud is gespecialiseerd op webshops, maar ik ben er van overtuigd dat het voor elk bedrijf relevante informatie is.

Ik kan deze datum niet

Dat is jammer, maar ik ben van plan dit vaker te doen wink

Hou de website én mijn Instagram in de gaten. 

Kun je dit ook 1 op 1 geven?

Dat kan zeker.  Stuur een mailtje naar info@christaregterschot.nl

Hoeveel kaarten zijn er beschikbaar

Er zijn 10 kaarten beschikbaar, dit zijn echt de enige kaarten.

Ik wil heel graag meedoen aan deze workshop

Je geeft toe, het hebben van een webshop is leuk, maar iets meer kennis van het een en ander zo nóg prettiger zijn. Al is het maar om het geheugen weer een beetje op te frissen en in actie modus te zetten.

Lisanne | Lief Moment

Christa heeft mij ontzettend veel geleerd over de juiste strategie en het zichtbaar zijn op social media. De tools die Christa mij heeft gegeven pas ik nu toe in mijn onderneming. Christa denkt mee en omdat zij zowel blogs als webshops helpt kan ze je precies in de goede richting wijzen.

Elena | Creative Solver

De Social Call met Christa heeft me een flinke duw in de goede richting gegeven. Het is zó fijn om even met iemand te sparren die anders naar je bedrijf kijkt dan jij zelf. Ik kreeg een dosis inspiratie en zelfvertrouwen mee en ben gelijk weer aan de slag gegaan.

Lieke | Lieke Ontwerpt

 

In 3 maanden tijd heeft Christa mij flink aan het werk gezet en laten nadenken wat ik nou wil met mijn bedrijf. Zij stelde de juiste vragen, zei niet wat ik moést doen, maar vroeg hóe ik het wilde doen. Ik vergeleek het met een trainer die met je mee loopt op het voetbalveld, in plaats vanaf de zijlijn te schreeuwen wat je moet doen. Geen vaste regeltjes volgens het “coaching werkboek”, maar maatwerk passend bij mij en mijn bedrijf.

Met de handvatten die Christa mij gaf bepaalde ik tijdens de live sessies wie mijn ideale klanten zijn, wat ik wil aanbieden en hoe ik mezelf wil laten zien. Ik vond het lastig dingen los te moeten laten die zo veilig en vertrouwd voelden. Maar ik merkte gaandeweg dat loslaten ook weer deuren opent met nieuwe kansen. Dingen waar ik me wél goed bij voel!